29. Grand Theft Auto V



Associa't amb l'empresari Tony Prince per obrir i gestionar un club nocturn en què punxen els millors DJ del món (Solomun, Tale Of Us, Dixon i The Black Madonna), i fes-lo servir de tapadora per ocultar la xarxa d'organitzacions criminals més densa de Sant Andreas.




Quan un jove estafador de carrer, un lladre de bancs retirat i un psicòpata aterridor es veuen involucrats amb el pitjor i més desequilibrat del món criminal, del govern dels EE. UU. i de la indústria de l'espectacle, hauran de dur a terme una sèrie de perillosos cops per sobreviure en una ciutat implacable en la qual no poden confiar en ningú. I molt menys els uns en els altres.


Grand Theft Acte V per a PC ofereix als jugadors l'opció d'explorar el guardonat món dels Sants i el comtat de Blaine amb una resolució de 4K i gaudir del joc a 60 fotogrames per segon.


El joc compta amb múltiples i variades opcions de personalització específiques per a ordinadors, amb més de 25 ajustos configurables diferents per a la qualitat de les textures, shader, tessel·lat, antialiasing i molts altres elements, a més d'opcions de personalització del ratolí i el teclat. També és possible modificar la densitat de població per controlar el trànsit de vehicles i vianants, i és compatible amb dos i tres monitors, 3D i comandaments "" plug-and-play "".


Grand Theft Acte V per a PC també inclou Grand Theft Acte Online, compatible amb 30 jugadors i dos espectadors. Grand Theft Acte Online per a PC inclourà totes les millores i continguts creats per Rockstar des de la data de llançament de Grand Theft Acte Online, inclosos els cops i les maneres Adversari.


La versió per a PC de Grand Theft Acte V i Grand Theft Acte Online inclou la vista en primera persona, que ofereix als jugadors la possibilitat d'explorar tots els detalls del món dels Sants i el comtat de Blaine d'una forma totalment nova.