26. Kerbal Space Program



Qui ha dit que la ciència espacial no és per a tothom? Kerbal Space Program et posa a càrrec del programa espacial d'una raça extraterrestre divertida i intel·ligent - els Kerbals. Aquests petits éssers compten amb tu per construir naus espacials, coets i vehicles que puguin enlairar-se i resistir durant les seves missions sense causar-los cap dany en el procés ... així com també explorar l'espai, descobrir nous planetes i conquerir l'univers.




Per a això comptaràs amb tota una col·lecció de peces i eines amb funcionalitats úniques que afectaran la teva nau i a les seves possibilitats d'enlairar (o estavellar). Tot això passa en un simulador realista i basat en la física del vol, que assegura que tot voli (o caigui) com ho hauria de fer en la vida real.


El joc ofereix tres modalitats: Sandbox, en què ets lliure de crear qualsevol cosa que puguis imaginar; Ciència, que et permet realitzar experiments científics per desbloquejar noves tecnologies i que els teus Kerbals ampliïn el seu coneixement; i Carrera, on controles tots els aspectes del programa espacial, incloent la tripulació, la construcció de la teva reputació, i la realització de missions anomenades "contractes" per guanyar fons i millorar les instal·lacions del teu centre de espacial (o reparar-les).


Un cop arribis a l'espai, KSP et permetrà capturar asteroides (alguns nivells del joc han estat dissenyats en col·laboració amb la NASA), llançar programes de mineria per trobar recursos en tots els confins de la galàxia, i construir estacions espacials en tots els planetes que descobreixis. Tot això se suma a aquest premiat joc que ha pres al gènere de simulació espacial per sorpresa.

Característiques principals

Simulació de vol espacial basada en les lleis de la física que assegura que tot voli (o caigui) com ho hauria de fer en la vida real.

Pots desembarcar la teva tripulació Kerbal fora de la nau espacial.

Descobreix noves llunes i planetes.

KSP posseeix terrenys extensos i detallats.