24. Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands



Crea un equip fins amb 3 amics a Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands i gaudeix del Shooter militar definitiva en un enorme i perillós món obert. Participa en una manera JcJ 4 contra 4 basat en classes i batalles tàctiques amb Ghost War.



ACABA AMB EL CÀRTEL
En un futur proper, Bolívia ha caigut en mans del despietat cártel de Santa Blanca, que ha propagat la injustícia i la violència. El seu objectiu: crear el major narcoestat de la història.

SIGUES UN GHOST
Crear un Ghost i personalitza'l al costat de les seves armes i equip. Gaudeix d'una llibertat de joc total. Lidera al teu equip i acaba amb el càrtel, sol o amb tres amics.

EXPLORA BOLÍVIA
Viatja pel major món obert creat per Ubisoft per a un joc d'acció i aventura. Descobreix la gran diversitat de paisatges de Wildlands per terra, mar i aire amb més de 60 vehicles diferents.

CONFIA EN ELS TEUS ULLS
Aturar el Cartell de Santa Blanca es converteix en una experiència encara més rica amb Tobii Eye Tracking. Les característiques com Extended View, Aim at Gaze i Communications Wheel et permeten utilitzar el moviment natural dels teus ulls per interactuar amb l'ambient, sense interrompre o modificar les teves controls tradicionals. Comptant amb un extens conjunt de funcions de seguiment ocular, la comunicació de l'equip es torna més eficient, els tirotejos més intensos i l'exploració del teu nou entorn es converteix en una aventura encara més envoltant.