1. Dual Universe



UNIVERS

-Convideu els vostres amics i feu una escala veritablement èpica.

-El primer univers totalment editable fet per jugadors pels jugadors.

-L'únic límit és la teva imaginació! Reuneix els teus amics i construeix una escala veritablement èpica. Vehicles terrestres, naus, edificis, ciutats, estacions espacials ...

-Codifica jocs dins del joc, els artefactes, els trencaclosques i les construccions interactives sorprenents, després, planifica-les i ven-les per obtenir beneficis o acumula-les per a un avantatge estratègic.







EL PRIMER JOC VERITABLEMENT MMO


Dual Universe és el primer joc on potencialment milions d'actors poden interactuar simultàniament, dins del mateix univers gegant.

L'anomenem el fragment únic continu.

No hi ha cap separació de jugadors multi-servidor, instàncies o temps de càrrega, només un univers persistent enorme que mai no s'atura. Tothom que conegueu és humà i les vostres interaccions socials conduiran al joc. El que sí importa.


ECONOMIA

Des de la teva visió fins a la dominació del mercat

Dual Universe té el sistema d'economia més realista realitzat en un joc, i es tracta de creació, industrialització, logística, comerç i competència. Tothom pot ser el millor innovador de demà i governar el món amb els seus dissenys de productes o fàbriques de producció.

Els jugadors poden combinar les seves habilitats i crear una empresa poderosa per dominar el mercat. Armes, eines, posicions avançades, naus espacials i fins i tot estacions espacials gegants, podeu construir i comerciar tot a tothom, al vostre preu, al vostre propi mercat. Actuar sàviament amb el vostre nou poder.


BATALLES

   *LA LLIBERTAT NO ÉS GRATIS

Una vegada que feu l'aventura fora de les zones segures, prepara't per fer front als jugadors que lluiten per la supremacia, el control dels recursos o l'avantatge geoestratègic. Els pirates espacials atacen viatgers solitaris, les corporacions s'apoderen, els destructors de la pluja i les ciutats necessiten la protecció costosa de la tecnologia de cúpula ...

Uneix-te amb companys de joc i crea els teus propis sistemes de defensa, construeix naus, ciutats i estacions espacials per defensar-te o perdre els teus enemics. Què vas a triar? Un comandant orgullós de la flota o un perillós pirata? Una ovella o un llop? O potser sigui alguna cosa diferent.

Mireu l'esquena.


POLÍTICA

Creeu la vostra organització

Amb una jugabilitat emergent i un sistema avançat de gestió de l'organització, Dual Universe té un panorama polític completament obert. Des de la dictadura més despiadada fins a la democràcia més oberta, els jugadors poden establir els seus propis valors, les seves pròpies regles, els seus propis líders i les seves estructures de vot.

Bé o dolent, són el que decideixen ser. Trieu una organització o creeu els vostres propis, contracteu nous jugadors, lluiteu amb altres aliances, reduïu ofertes amb ells o governeu la vostra pròpia part de l'Univers. Quin model social tindrà èxit?

Només una manera d'esbrinar.